zonnepanelen kopen doe je bij Solar Systems Sliedrecht

Zonnepanelen kopen: de slimme keuze voor voor jouw energie

Investeer in de toekomst: Duurzaam, betaalbaar en efficiënt. 

Ik wil graag advies
Zonnepanelen kopen - duurzaamheid

Duurzaamheid

Verminder je ecologische voetafdruk en draag bij aan een groenere toekomst.

De beste merken zonnepanelen van Solar Systems Sliedrecht

De beste zonnepanelen

Wees minder afhankelijk van fluctuerende energieprijzen en produceer je eigen stroom.

Zonnepanelen kopen bespaart geld

Besparing

Verminder je energierekening en geniet van langdurige financiële voordelen.

zonnepanelen kopen bij Solar Systems Sliedrecht

Waarom kiezen voor Solar Systems Sliedrecht?

Bij Soiar Systems Sliedrecht begrijpen we de uitdagingen van het navigeren in de wereld van hernieuwbare energie. Met meer dan 5 jaar ervaring in de branche hebben we honderden huishoudens geholpen bij het maken van de overstap naar zonne-energie.

Onze passie voor duurzaamheid is niet alleen geworteld in de wens om een groenere planeet te creëren, maar ook in onze overtuiging dat elke individuele actie bijdraagt aan een groter collectief doel. Door de jaren heen hebben we gezien hoe de keuze voor zonne-energie niet alleen positieve veranderingen teweegbrengt in het leven van onze klanten, maar ook een blijvende impact heeft op onze gemeenschap en het milieu.

Ik wil graag advies

5+

Jaar ervaring

100+

Huishoudens en bedrijven geholpen

100%

Tevredenheid
David Roelofs over Solar Systems Sliedrecht

David Roelofs

DAR Bouwadvies

"Dankzij Solar Systems Sliedrecht hebben we eindelijk de stap gezet om zonnepanelen te kopen..."

Na zorgvuldige overweging kozen we voor Solar Systems Sliedrecht, vooral vanwege hun responsiviteit en heldere adviezen. Ze konden niet alleen snel leveren en installeren, maar zorgden ook voor een soepele voorbereiding door alle benodigdheden tijdig te leveren. De installatiedag was bijzonder positief, met enthousiaste en deskundige monteurs die duidelijk plezier beleefden aan hun werk. We waren ook onder de indruk van de professionele afronding en de handige app waarmee we de opbrengst van onze zonnepanelen kunnen volgen. Een bijzondere verrassing waren de dronefoto's van ons pand!

Waarom zonnepanelen kopen bij Solar Systems Sliedrecht?

voordelen van zonnepanelen kopen

De voordelen van onze zonnepanelen

 • Duurzame energiebron: Zet zonlicht om in schone energie en draag bij aan een groenere planeet.
 • Kostenbesparing: Verminder je maandelijkse energierekening en geniet van langdurige financiële voordelen.
 • Onafhankelijkheid: Produceer je eigen stroom en wees minder afhankelijk van energieleveranciers.
 • Waardevermeerdering van je woning: Eigendommen met zonnepanelen hebben vaak een hogere marktwaarde en zijn aantrekkelijker voor potentiële kopers.
 • Lage onderhoudskosten: Zonnepanelen vereisen minimaal onderhoud en hebben een lange levensduur, wat betekent dat je jarenlang kunt genieten van je investering zonder je zorgen te maken over frequente reparaties of vervangingen.
 • Milieuvriendelijk: Verminder je CO2-uitstoot en andere schadelijke emissies die bijdragen aan klimaatverandering.
 • Energieonafhankelijkheid: Bescherm jezelf tegen stijgende energieprijzen en fluctuaties in het aanbod.
 • Betrouwbare energieopwekking: Zonnepanelen bieden een consistente en betrouwbare energiebron, zelfs op bewolkte dagen.
eindresultaat zonnepanelen kopen.jpg

Een prachtig eindresultaat

 • Een groener huis:
  Door te kiezen voor zonne-energie, verminder je actief je ecologische voetafdruk. Dit betekent dat je direct bijdraagt aan een schonere, duurzamere wereld. Elke keer dat je zonnepanelen energie opwekken, verminder je de hoeveelheid fossiele brandstoffen die nodig zijn om elektriciteit te produceren, waardoor de uitstoot van schadelijke gassen afneemt.
 • Aanzienlijke besparingen:
  Zonne-energie is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor je portemonnee. Na de initiële investering in zonnepanelen, begin je onmiddellijk te besparen op je maandelijkse energierekening. Op de lange termijn kunnen deze besparingen aanzienlijk oplopen, waardoor de terugverdientijd van je investering versnelt.
 • Verhoogde woningwaarde:
  In de huidige vastgoedmarkt zijn duurzame woningen steeds gewilder. Door zonnepanelen te installeren, verhoog je niet alleen de energie-efficiëntie van je huis, maar ook de algehele waarde. Potentiële kopers zijn vaak bereid meer te betalen voor woningen met geïnstalleerde zonnepanelen, omdat ze de langetermijnvoordelen van zonne-energie erkennen. 

Ik wil graag advies 
Snelle, eenvoudige en professionele installatie van zonnepanelen

Snelle, eenvoudige en professionele installatie.

Directe besparingen op je energierekening. met zonnepanelen

Directe besparingen op je energierekening.

Ondersteuning en advies van lokale experts.

Ondersteuning en advies van lokale experts.

Wat je krijgt met Solar Systems Sliedrecht

Bij Solar Systems Sliedrecht staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Onze zonnepanelen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun prestaties, betrouwbaarheid en levensduur. Dit betekent dat je kunt rekenen op panelen die niet alleen efficiënt energie opwekken, maar ook jarenlang meegaan zonder aanzienlijk verlies van capaciteit.


Deskundige installatie en onderhoud
Een zonnepaneelsysteem is zo goed als de installatie ervan. Ons team van gecertificeerde professionals zorgt voor een naadloze en veilige installatie, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw woning. Bovendien bieden we regelmatig onderhoud aan om ervoor te zorgen dat je systeem altijd op zijn best presteert.


Persoonlijke klantenservice en ondersteuning
Bij Solar Systems Sliedrecht ben je geen nummer. We waarderen elke klant en streven ernaar om een persoonlijke en op maat gemaakte service te bieden. Of je nu vragen hebt over je systeem, hulp nodig hebt bij het begrijpen van je energierekening, of gewoon meer wilt weten over zonne-energie in het algemeen, ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen.

En wat je mis loopt als je het niet doet..

 1. Aanzienlijke besparingen op je energierekening.
 1. De kans om bij te dragen aan een duurzamere toekomst
 1. De voordelen van een lokale, betrouwbare partner in zonne-energie
 1. Toekomstbestendige Investering
Zonnepanelen kopen set doe je bij Solar Systems Sliedrecht

Zonnepanelen kopen: kies voor een complete set of losse panelen

Bij Solar Systems Sliedrecht begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we je de flexibiliteit om te kiezen tussen het kopen van een complete set zonnepanelen of losse panelen.


Zonnepanelen kopen set

Ideaal voor diegenen die een geheel nieuwe installatie willen of hun huidige systeem volledig willen upgraden. Onze sets zijn zorgvuldig samengesteld om maximale efficiëntie en prestaties te garanderen. Bovendien profiteer je vaak van een voordeliger totaalprijs wanneer je kiest voor een set.


Zonnepanelen kopen los

Perfect voor wie al een zonne-installatie heeft en enkele panelen wil toevoegen of vervangen. Of misschien wil je klein beginnen en in de loop van de tijd uitbreiden. Onze losse panelen zijn van dezelfde hoge kwaliteit als die in onze sets en bieden je de mogelijkheid om je systeem naar wens aan te passen.

Wat je keuze ook is, bij Solar Systems Sliedrecht ben je verzekerd van topkwaliteit, deskundig advies en uitstekende service.

Ik laat me graag adviseren

Zonnepanelen kopen en zelf plaatsen? Laat het over aan een specialist

Het idee om zonnepanelen zelf te plaatsen kan verleidelijk zijn, vooral als je denkt aan de mogelijke besparingen op installatiekosten. Echter, zonnepaneelinstallatie is een complex proces dat expertise en ervaring vereist. Hier zijn enkele redenen waarom je het beter kunt overlaten aan een specialist:

 • VeiligheidHet installeren van zonnepanelen betekent werken op hoogte en omgaan met elektrische bedrading. Een kleine fout kan leiden tot ernstige verwondingen of schade aan je huis.
 • Optimale plaatsing: Een specialist weet precies waar en hoe de panelen geplaatst moeten worden voor maximale efficiëntie, rekening houdend met de hellingshoek, oriëntatie en schaduw.
 • Garantie:Veel fabrikanten bieden uitgebreide garanties, maar alleen als de installatie is uitgevoerd door gecertificeerde professionals.
 • Tijdsefficiëntie:Een ervaren installateur kan het werk snel en efficiënt uitvoeren, waardoor je sneller kunt genieten van de voordelen van je zonnepanelen.
 • Regelgeving en vergunningen: Specialisten zijn op de hoogte van lokale bouwvoorschriften en vergunningseisen, waardoor je mogelijke juridische complicaties kunt vermijden.
 • Kwaliteitsborging:Met een professional weet je zeker dat de installatie correct en naar de hoogste normen wordt uitgevoerd
 • Nazorg en ondersteuning: Mocht er iets misgaan of heb je vragen na de installatie, dan staat een specialist klaar om je te helpen.


Bij het overwegen van zonne-energie is het essentieel om te denken aan de lange termijn. Door te investeren in professionele installatie, zorg je voor de duurzaamheid en efficiëntie van je systeem voor de komende jaren. Laat het over aan de experts en geniet met een gerust hart van de voordelen van zonne-energie.

Zonnepanelen kopen en laten installeren? Profiteer van onze kortingen

Overweeg je zonne-energie? Kies voor Solar Systems Sliedrecht en profiteer van aantrekkelijke kortingen op zowel de aanschaf van zonnepanelen als de installatie. Onze hoogwaardige panelen, gecombineerd met deskundige installatie, bieden je de beste waarde voor je geld. Bovendien adviseren we je graag over beschikbare subsidies en financieringsopties. Ontdek nu je besparingsmogelijkheden!
Ik wil me graag laten adviseren 


Zonnepanelen kopen prijs

Zonnepanelen kopen prijs

Bij het overwegen van zonne-energie is een van de eerste vragen die veel huiseigenaren stellen: "Wat kost het om zonnepanelen te kopen?" Hoewel de initiële kosten van zonnepanelen een investering zijn, is het belangrijk om te kijken naar de langetermijnvoordelen.


Bij Solar Systems Sliedrecht bieden we concurrerende prijzen voor hoogwaardige zonnepanelen. Maar de werkelijke waarde gaat verder dan alleen de aankoopprijs. Door te investeren in zonne-energie:


 • Verminder je je maandelijkse energierekening.
 • Profiteer je van mogelijke belastingvoordelen en subsidies.
 • Draag je bij aan een duurzamere toekomst en vermindering van je ecologische voetafdruk.
 • Verhoog je de waarde van je woning.


Bovendien bieden zonnepanelen een rendement op investering die vaak concurrerend is met traditionele beleggingen. Dus terwijl de prijs van zonnepanelen een belangrijke overweging is, zijn de voordelen op de lange termijn onmiskenbaar.


Neem contact op met Solar Systems Sliedrecht voor een gedetailleerde prijsopgave en ontdek hoe zonne-energie een slimme financiële keuze kan zijn voor jou.

Ik wil graag een offerte op maat
 • We bieden we bij Solar Systems Sliedrecht een niet-goed, geld terug garantie. Als je niet tevreden bent met de prestaties van je zonnepanelen binnen een bepaalde periode na installatie, komen we het probleem oplossen of geven we je je geld terug. niet-goed, geld terug garantie te vermelden
  "Professionaliteit staat voorop!"
  "Bij Solar Systems Sliedrecht staat professionaliteit voorop. Hun service overtrof onze verwachtingen!"
  Dennis Verhoef over solar Systems Sliedrecht
  Dennis Verhoef
  "Dank voor de uitmuntendheid"
  Met Solar Systems Sliedrecht kregen we snelle service, deskundige installatie en als bonus prachtige dronefoto's van ons pand.
  David Roelofs over Solar Systems Sliedrecht
  David Roelofs - DAR Bouwadvies
  "Een team dat echt geeft om kwaliteit!"
  "Een naadloze installatie en een team dat echt om kwaliteit geeft. Dank, Solar Systems Sliedrecht!"
  Dennis Verhoef over solar Systems Sliedrecht
  Rob van Laarhoven

  Veelgestelde vragen over het kopen van zonnepanelen

  Kan ik zonnepanelen zelf plaatsen?

  Hoewel het technisch mogelijk is om zonnepanelen zelf te plaatsen, raden we sterk aan om een specialist in te schakelen. Dit waarborgt de veiligheid, efficiëntie en levensduur van je installatie.

  Wat is de gemiddelde prijs van zonnepanelen?

  De prijs varieert afhankelijk van merk, capaciteit en installatiekosten. Neem contact op voor een specifieke offerte op maat.

  Is het voordeliger om zonnepanelen te kopen of te huren?

  Kopen kan op de lange termijn voordeliger zijn door besparingen op je energierekening. Huren kan een goede optie zijn als je niet direct een grote investering wilt doen.

  Zijn zonnepanelen uit Duitsland een goede keuze?

  Duitse zonnepanelen staan bekend om hun kwaliteit. Echter, zorg ervoor dat je kiest voor een betrouwbaar merk en let op garantievoorwaarden. Laat je daarom altijd adviseren door een specialist.

  Wat is het voordeel van een set zonnepanelen kopen?

  Een set zonnepanelen is vaak voordeliger dan losse panelen en zorgt voor een geoptimaliseerde samenwerking tussen de panelen.

  Waarom zou ik voor SunPower zonnepanelen kiezen?

  SunPower biedt hoogwaardige panelen met een uitstekende efficiëntie en duurzaamheid. Maar er zijn meer merken met dezelfde prijs-kwaliteitsverhouding. Solar Systems Sliedrecht helpt je bij het maken van de beste keuze voor jou.

  Hoe vergelijk ik verschillende zonnepanelen?

  Kijk naar efficiëntie, levensduur, garantie, prijs en klantbeoordelingen. Overweeg ook je eigen energiebehoeften.

  Zijn er subsidies beschikbaar voor het kopen van zonnepanelen?

  Ja, er zijn vaak lokale of nationale subsidies beschikbaar. Informeer bij je gemeente of raadpleeg onze adviseurs.

  Is het beter om kleine of grote zonnepanelen te kopen?

  Dit hangt af van je dakruimte en energiebehoeften. Beide hebben hun eigen voordelen.

  Wat is het voordeel van een omvormer voor zonnepanelen kopen?

  Een omvormer is essentieel om de gelijkstroom van zonnepanelen om te zetten naar wisselstroom voor huishoudelijk gebruik.

  Waarom zou ik zonnepanelen kopen bij Solar Systems Sliedrecht?

  Wij bieden deskundig advies, kwalitatieve producten, professionele installatie en uitstekende klantenservice.

  Is het een goed moment om in 2024 zonnepanelen te kopen?

  Ja, technologische vooruitgang en dalende prijzen maken het een uitstekend moment om te investeren in zonne-energie.

  Waar moet ik op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

  Overweeg de efficiëntie, garantieperiode, merkreputatie, en de kwaliteit van de gebruikte materialen.

  Wat kosten 10 zonnepanelen inclusief installeren in 2023?

  De prijs van zonnepanelen kan variëren op basis van merk, kwaliteit en eventuele subsidies. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte op maat.

  Wat kosten 12 zonnepanelen inclusief montage in 2023?

  Net als bij 10 panelen hangt de prijs af van verschillende factoren. Ons team kan je voorzien van een nauwkeurige schatting op basis van je specifieke behoeften.

  Wat zijn de 10 beste zonnepanelen?

  De "beste" zonnepanelen zijn afhankelijk van wat je zoekt in termen van efficiëntie, prijs, duurzaamheid en garantie. We adviseren je graag over de topmerken en modellen die momenteel op de markt zijn.

  Duitse of Chinese zonnepanelen: welke zijn beter?

  Beide landen produceren hoogwaardige zonnepanelen. Duitse panelen staan bekend om hun duurzaamheid en efficiëntie, terwijl Chinese panelen vaak voordeliger zijn. De beste keuze hangt af van je budget en voorkeuren.

  Vraag om advies of offerte