Zonnepanelen installatie nodig? Laat het doen door Solar Systems Sliedrecht

Zonnepanelen installatie door Solar Systems Sliedrecht

Jouw betrouwbare partner voor efficiënte en duurzame installatie van zonnepanelen. 

Ik wil graag advies
Deskundige zonnepanelen installatie door Solar Sytems Sliedrecht

Deskundige installatie

Verminder je ecologische voetafdruk en draag bij aan een groenere toekomst.

Zonnepanelen installatie met hoogwaardige materialen door Solar Systems Sliedrecht

Hoogwaardige materialen

Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit zonnepanelen en installatiematerialen voor optimale prestaties.

Zonnepanelen installatie - Snelle levering en installatie door Solar Systems Sliedrecht

Snelle levering

Binnen 14 dagen zonnepanelen op uw dak!

Solar Systems Sliedrecht zorgt voor de beste zonnepanelen installatie

Waarom kiezen voor zonnepanelen installatie door Solar Systems Sliedrecht?

Bij Solar Systems Sliedrecht begrijpen we dat de keuze voor zonne-energie een belangrijke beslissing is. Daarom zetten we ons in om elke stap van het proces eenvoudig en begrijpelijk te maken. Hier zijn enkele redenen waarom klanten ons vertrouwen:

 • Kwaliteit: Onze zonnepanelen en installatiematerialen zijn van topkwaliteit, wat zorgt voor maximale efficiëntie en duurzaamheid.
 • Betrouwbaarheid: We komen onze beloften na. Of het nu gaat om installatiedata, prijsafspraken of nazorg, je kunt op ons rekenen.
 • Lokale Expertise: Gevestigd in Sliedrecht, kennen we de specifieke uitdagingen en voordelen van de regio. Dit stelt ons in staat om maatwerk te leveren dat perfect past bij jouw situatie.
 • Ervaring: Met jarenlange ervaring in de branche hebben we een schat aan kennis en vaardigheden opgebouwd. Dit betekent dat we voor elke uitdaging een oplossing hebben en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in zonne-energie.
 • Klantgericht: Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering, we zorgen ervoor dat je je ondersteund en geïnformeerd voelt.

Kies voor Solar Systems Sliedrecht en maak de overgang naar zonne-energie met een partner die je kunt vertrouwen.

Ik wil graag advies

5+

Jaar ervaring

100+

Huishoudens en bedrijven geholpen

100%

Tevredenheid
David Roelofs over Solar Systems Sliedrecht

David Roelofs

DAR Bouwadvies

"De installatie van de zonnepanelen verliep vlekkeloos!"

"We hebben voor Solar Systems Sliedrecht gekozen vanwege hun reputatie voor uitmuntende installaties. Vanaf het begin waren ze uiterst professioneel, zorgden voor een naadloze voorbereiding en leverden alle benodigdheden op tijd. Op de dag van de installatie waren we getuige van hun vakmanschap en toewijding, met een team dat duidelijk passie heeft voor hun werk. De installatie verliep vlekkeloos en het eindresultaat overtrof onze verwachtingen. Het kunnen volgen van de opbrengst via een gebruiksvriendelijke app en de extra touch van dronefoto's van ons pand maakten de ervaring compleet."

Voordelen van zonnepanelen installeren door Solar Systems Sliedrecht

Schema zonnepanelen installatie door Solar Systems Sliedrecht

Gestroomlijnd schema zonnepanelen installatie

Het kiezen voor zonne-energie is een grote stap, en bij Solar Systems Sliedrecht willen we ervoor zorgen dat deze transitie zo soepel mogelijk verloopt. Hier is een overzicht van ons zorgvuldig geplande installatieproces:


1. Eerste Consult:
Tijdens dit consult bespreken we jouw energiebehoeften, inspecteren we de locatie en beantwoorden we al je vragen over zonne-energie.

2. Ontwerp en Planning:
Op basis van het eerste consult ontwerpen we een zonnepanelensysteem dat perfect past bij jouw woning en energiebehoeften. We plannen ook de installatiedatum die jou het beste uitkomt.

3. Voorbereiding:
Voor de installatiedag zorgen we ervoor dat alle benodigde materialen en apparatuur klaarstaan. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte installatie.

4. Installatie:
Ons team van ervaren monteurs zal de zonnepanelen vakkundig en veilig installeren. We zorgen ervoor dat alles correct is aangesloten en optimaal functioneert.

5. Testen en oplevering:
Na de installatie testen we het systeem grondig om ervoor te zorgen dat het naar behoren werkt. We geven je ook een korte training over hoe je het systeem kunt monitoren en wat je kunt verwachten qua prestaties.

6. Nazorg:
Onze relatie eindigt niet na de installatie. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en bieden onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat je zonnepanelen altijd optimaal presteren.

Met dit gestroomlijnde proces streven we ernaar om de overgang naar zonne-energie voor jou zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk te maken.

Solar Systems Sliedrecht is een zonnepanelen installatie bedrijf

Toonaangevend zonnepanelen installatie bedrijf

  Solar Systems Sliedrecht heeft zich gevestigd als het toonaangevende zonnepanelen installatiebedrijf in de regio Rotterdam en omstreken. Onze reputatie is gebouwd op een fundament van integriteit, vakmanschap en klanttevredenheid. Hier zijn enkele redenen waarom we onderscheidend zijn:

  • Lokale expertise: Gevestigd in de regio Sliedrecht, begrijpen we de specifieke klimatologische en bouwkundige uitdagingen van het gebied. Dit stelt ons in staat om maatwerk oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

  • Wereldklasse service: Onze klantenservice gaat verder dan alleen installatie. Van het eerste consult tot nazorg, we zorgen ervoor dat elke interactie met ons team positief en informatief is.

  • Gekwalificeerd team: Ons team van installateurs en technici is hoogopgeleid, gecertificeerd en blijft up-to-date met de nieuwste technologieën en beste oplossingen in de markt.

  • Duurzame oplossingen: We zijn toegewijd aan het bevorderen van groene energie en bieden duurzame zonne-energie oplossingen die zowel milieuvriendelijk als kostenefficiënt zijn.

  Kies voor Solar Systems Sliedrecht en ervaar de combinatie van lokale expertise en wereldklasse service die ons onderscheidt als hét zonnepanelen installatiebedrijf in de regio.

Ik wil graag advies 
Keuring zonnepanelen installatie

Grondige keuring na zonnepanelen installatie: veiligheid eerst!

  Bij Solar Systems Sliedrecht begrijpen we dat het installeren van zonnepanelen slechts de helft van het werk is. Na de installatie is het essentieel om te zorgen dat alles correct functioneert en dat er geen veiligheidsrisico's zijn. Daarom voeren we na elke installatie een uitgebreide keuring uit.

  Deze keuring garandeert niet alleen dat je zonnepanelensysteem optimaal presteert, maar ook dat het voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Onze gecertificeerde experts inspecteren elk onderdeel van het systeem, van de panelen en bedrading tot de omvormer, om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart kunt genieten van je nieuwe duurzame energiebron.

Kwalitatief zonnepanelen installatie materiaal

In de wereld van zonne-energie is het essentieel om materialen te gebruiken die zowel duurzaam als efficiënt zijn. Bij Solar Systems Sliedrecht hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van de materialen die we gebruiken. Onze materialen zijn robuust en ontworpen om lang mee te gaan, bestand tegen zowel de brandende zomerzon als de gure winterkou. Dit zorgt ervoor dat jouw zonnepanelen jaar in jaar uit blijven presteren.


Bovendien is elk stukje materiaal geoptimaliseerd voor maximale energieopname. Zelfs op bewolkte dagen werken jouw panelen hard om zoveel mogelijk zonlicht om te zetten in bruikbare energie. Veiligheid is ook een topprioriteit voor ons. Elk onderdeel, van de kleinste schroef tot het paneel zelf, is uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.


In een tijd waarin duurzaamheid centraal staat, hebben we ervoor gezorgd dat onze materialen zo min mogelijk impact hebben op het milieu, zonder in te boeten aan kwaliteit of prestaties. Wanneer je kiest voor Solar Systems Sliedrecht, kies je niet alleen voor zonnepanelen, maar voor een belofte van kwaliteit, van de grondstoffen tot het eindproduct.


Zonnepanelen installatie materiaal..

van zeer hoge kwaliteit!

welke is uitgerust met de nieuwste technologische innovaties!

die voldoen aan alle veiligheidsnormen en -voorschriften.

welke duurzaam en milieuvriendelijk zijn!

welke op maat is gemaakt!
Zonnepanelen kopen set doe je bij Solar Systems Sliedrecht

Van Sliedrecht tot aan zonnepanelen installatie in Rotterdam  

Hoewel ons hart in Sliedrecht ligt, strekt onze passie voor zonne-energie zich uit tot ver daarbuiten. Rotterdam, met zijn dynamische stadslandschap en groeiende behoefte aan duurzame energieoplossingen, is een gebied waar we trots op zijn om onze diensten aan te bieden. Onze ervaren installatieteams zijn bekend met de unieke uitdagingen en mogelijkheden die stedelijke gebieden zoals Rotterdam bieden. Of je nu in een modern appartementencomplex of een historisch grachtenpand woont, we hebben de expertise en het gereedschap om jouw overgang naar zonne-energie naadloos en efficiënt te maken. Kies voor Solar Systems Sliedrecht en ervaar de combinatie van lokale kennis en wereldklasse service, waar je ook bent.

Ik laat me graag adviseren

Zonnepanelen kopen en laten installeren? Profiteer van onze kortingen

Overweeg je zonne-energie? Kies voor Solar Systems Sliedrecht en profiteer van aantrekkelijke kortingen op zowel de aanschaf van zonnepanelen als de installatie. Onze hoogwaardige panelen, gecombineerd met deskundige installatie, bieden je de beste waarde voor je geld. Bovendien adviseren we je graag over beschikbare subsidies en financieringsopties. Ontdek nu je besparingsmogelijkheden!
Ik wil me graag laten adviseren 


Zonnepanelen plaatsen kosten

Wat kost het plaatsen van zonnepanelen?

Het plaatsen van zonnepanelen is meer dan alleen een trend; het is een bewuste keuze voor duurzaamheid, een vermindering van je ecologische voetafdruk en een stap richting een energieonafhankelijke toekomst. Maar naast de ecologische voordelen, vragen veel mensen zich af: "Wat zijn de kosten voor het plaatsen van zonnepanelen"


Investeren in zonnepanelen betekent vooruitdenken. Hoewel er initiële kosten zijn verbonden aan de aanschaf en installatie, bieden zonnepanelen op de lange termijn aanzienlijke financiële voordelen. Denk aan een drastische vermindering van je maandelijkse energierekening, mogelijke belastingvoordelen en subsidies, en een waardeverhoging van je woning. Bovendien, met de stijgende energieprijzen, kan de terugverdientijd van zonnepanelen sneller zijn dan je denkt.


Bij Solar Systems Sliedrecht begrijpen we dat de kosten een belangrijke factor zijn in je besluitvormingsproces. Daarom streven we ernaar om transparantie te bieden in onze prijsstelling en je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken.

Maak een afspraak
 • We bieden we bij Solar Systems Sliedrecht een niet-goed, geld terug garantie. Als je niet tevreden bent met de prestaties van je zonnepanelen binnen een bepaalde periode na installatie, komen we het probleem oplossen of geven we je je geld terug. niet-goed, geld terug garantie te vermelden
  "Professionaliteit staat voorop!"
  "Bij Solar Systems Sliedrecht staat professionaliteit voorop. Hun service overtrof onze verwachtingen!"
  Dennis Verhoef over solar Systems Sliedrecht
  Dennis Verhoef
  "Dank voor de uitmuntendheid"
  Met Solar Systems Sliedrecht kregen we snelle service, deskundige installatie en als bonus prachtige dronefoto's van ons pand.
  David Roelofs over Solar Systems Sliedrecht
  David Roelofs - DAR Bouwadvies
  "Een team dat echt geeft om kwaliteit!"
  "Een naadloze installatie en een team dat echt om kwaliteit geeft. Dank, Solar Systems Sliedrecht!"
  Dennis Verhoef over solar Systems Sliedrecht
  Rob van Laarhoven

  Veelgestelde vragen over het installeren van zonnepanelen

  Mag je zelf zonnepanelen plaatsen?

  Ja, je mag zelf zonnepanelen plaatsen. Echter, voor optimale veiligheid en prestaties raden we aan om een professional in te schakelen.

  Kan ik zelf gekochte zonnepanelen laten plaatsen door jullie?

  Ja, wij kunnen zonnepanelen die je zelf hebt aangeschaft voor je installeren. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

  Ben ik verzekerd als ik zelf zonnepanelen plaats?

  Dit hangt af van je verzekeringspolis. Het is raadzaam om vooraf bij je verzekeraar te informeren naar de dekking bij zelfinstallatie.

  Zijn er regels om zonnepanelen te plaatsen?

  Ja, er zijn bepaalde regels en richtlijnen, vooral met betrekking tot veiligheid en soms esthetiek, afhankelijk van de gemeente of regio. Het is belangrijk om je hierover vooraf te informeren.

  Wat kosten 10 zonnepanelen inclusief montage?

  De kosten voor 10 zonnepanelen variëren afhankelijk van het merk, type en de installatiekosten. Neem contact op voor een specifieke offerte.

  Wat kosten 12 zonnepanelen inclusief montage?

  Net als bij 10 zonnepanelen variëren de kosten. We maken graag een offerte op maat voor je.

  Wat kosten 9 zonnepanelen inclusief montage?

  De prijs hangt af van diverse factoren. Vraag een offerte aan voor een nauwkeurige schatting.

  Hoeveel kost het om zonnepanelen te installeren?

  De installatiekosten zijn afhankelijk van het aantal panelen, de locatie en de complexiteit van de installatie.

  Kan ik zonnepanelen plaatsen op mijn schuur?

  Ja, zolang de constructie van de schuur het gewicht kan dragen en er voldoende zonlicht is.

  Kun je op zonnepanelen staan?

  Nee, het is niet aan te raden om op zonnepanelen te staan. Ze kunnen beschadigen of breken.

  Waar zonnepanelen plaatsen?

  Idealiter op een plek waar ze de meeste zonuren krijgen, meestal richting het zuiden.

  Hoe zonnepanelen plaatsen op een plat dak?

  Met speciale montagesystemen die de panelen in de juiste hoek plaatsen voor optimale zonopvang.

  Is zonnepanelen plaatsen nog interessant?

  Absoluut! Zonnepanelen zijn een duurzame investering die op de lange termijn kosten bespaart.

  Waarom zonnepanelen plaatsen?

  Om bij te dragen aan een duurzamere wereld en te besparen op je energierekening.

  Hoe zonnepanelen installeren op een leien dak?

  Met speciale bevestigingsmaterialen die geschikt zijn voor leien daken.

  Hoe zonnepanelen plaatsen op de grond?

  Met grondframes die de panelen op de juiste hoogte en hoek houden.

  Wanneer zonnepanelen plaatsen?

  Idealiter tijdens de lente of zomer wanneer de zon het meest schijnt. Maar het kan heel het jaar door.

  Welke zonnepanelen plaatsen?

  Dit hangt af van je budget, ruimte en energiebehoeften. We adviseren je graag.

  Welke installateur voor zonnepanelen kiezen?

  Kies voor een betrouwbare en ervaren installateur zoals Solar Systems Sliedrecht voor de beste resultaten.

  Vraag om advies of offerte