Het resultaat bij Morgana - zonnepanelen - succescase

Het succesverhaal van Morgana uit Hendrik Ido Ambacht

Bij Morgana in Hendrik Ido Ambacht stond men voor de uitdaging van een enorm hoog elektriciteitsverbruik. Als antwoord hierop heeft Solar Systems Sliedrecht een duurzame oplossing geboden die niet alleen kosten bespaart maar ook bijdraagt aan een groenere planeet.
Bekijk onze aanpak

Het probleem: Een hoog elektriciteitsverbruik

Bij Morgana in Hendrik Ido Ambacht was het hoge elektriciteitsverbruik een duidelijk probleem. Met een grote winkeloppervlakte, intensieve verlichting, en systemen voor verwarming en koeling die continu in bedrijf zijn, liepen de energiekosten snel op. Dit was niet alleen een financiële last, maar stond ook haaks op de doelstellingen van duurzaamheid die het bedrijf nastreeft.


In een tijd waarin duurzaam ondernemen steeds belangrijker wordt, was het belangrijk om niet alleen de energiekosten te verlagen, maar ook de ecologische voetafdruk van de winkel te minimaliseren. De uitdaging lag in het vinden van een oplossing die het energieverbruik kon verminderen zonder de dagelijkse bedrijfsvoering of klantbeleving te beïnvloeden.

Het vinden van een efficiënte en duurzame aanpak om deze problemen aan te pakken was essentieel voor Morgana, om zo de bedrijfskosten te verlagen en te voldoen aan milieunormen en -regelgeving.

installatie zonnepanelen bj Morgana

De oplossing: de installatie van zonnepanelen

Geconfronteerd met het uitdaging van hoog elektriciteitsverbruik, koos Morgana in Hendrik Ido Ambacht voor een toekomstgerichte aanpak door te investeren in zonne-energie. Solar Systems Sliedrecht ontwikkelde een op maat gemaakte oplossing bestaande uit de installatie van 140 zonnepanelen. Deze strategische zet was gericht op het maximaliseren van energie-efficiëntie en het verminderen van operationele kosten.


Deze zonnepanelen, met een totaal vermogen van 60.200 wattpiek, zijn specifiek ontworpen om de energiebehoeften van de winkel te dekken en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk te verkleinen. Door deze verandering naar duurzame energie kon Morgana niet alleen voldoen aan haar milieuverplichtingen, maar ook enorme besparingen op lange termijn realiseren.
directe kostenbesparing door Zonnepanelen van Solar Systems Sliedrecht

Directe kostenbesparing

Door de installatie van 140 zonnepanelen bij Morgana is het elektriciteitsverbruik aanzienlijk verlaagd, wat resulteert in directe en langdurige besparingen op energiekosten.
Op maat gemaakte energieoplossing. door zonnepanelen van Solar Systems Sliedrecht

Op maat gemaakte energieoplossing

De zonnepaneeloplossing is specifiek ontworpen om te voldoen aan de hoge energiebehoeften van Morgana, waarbij het totale vermogen van 60.200 wattpiek precies aansluit bij hun verbruikspatroon.

verbetering duurzaamheid door zonnepanelen

Verbetering van duurzaamheid

Met de installatie heeft Morgana zijn CO2-voetafdruk drastisch verminderd, wat bijdraagt aan hun milieuverantwoordelijkheid en ondersteuning van duurzame bedrijfspraktijken.
Edwin blokland over Solar Systems Sliedrecht

Het installatieproces van de zonnepanelen door Solar Systems Sliedrecht was uitstekend georganiseerd. Alles verliep vlekkeloos!

Edwin Blokland

Zo hebben we het aangepakt

Toen Morgana in Hendrik Ido Ambacht geconfronteerd werd met hoge energiekosten, was het tijd voor een duurzame oplossing. Hieronder volgt hoe Solar Systems Sliedrecht met zorgvuldige planning en expertise te werk ging om een op maat gemaakte zonne-energieoplossing te implementeren die de energie-efficiëntie drastisch verbeterde.

ontwerp en planning Solar Systems Sliedrecht bij Morgana

Ontwerp en planning

Na een gedetailleerde analyse van het elektriciteitsverbruik van Morgana in Hendrik Ido Ambacht, concludeerde Solar Systems Sliedrecht dat de installatie van 140 zonnepanelen noodzakelijk was. Deze panelen, met een totaal vermogen van 60.200 wattpiek, zijn specifiek ontworpen om perfect aan de energiebehoeften van de winkel te voldoen en zo de operationele efficiëntie te maximaliseren. Om de installatie soepel te laten verlopen, bestelden we de benodigde zonnepanelen en regelden we steigers om gemakkelijk op het dak te kunnen werken. We zorgden ook voor de juiste aansluitingen om de systemen veilig en effectief te integreren.

Het installatieproces

Het installatieproces werd zorgvuldig gepland en uitgevoerd, met bijzondere aandacht om de impact op de dagelijkse bedrijfsvoering tot een minimum te beperken. Dit projectgedeelte wordt visueel versterkt door een serie foto's die het "voor", "tijdens" en "na" van de installatie tonen, waardoor de ingrijpende transformatie en het vakmanschap van Solar Systems Sliedrecht in beeld worden gebracht.

Een zichtbare verandering: Voor en na de installatie

Voordat de zonnepanelen er bj Morgana op lagen

Voor de installatie

Vóór de installatie van zonnepanelen door Solar Systems Sliedrecht werd het dak van Morgana in Hendrik Ido Ambacht slechts gebruikt als een basis bescherming voor het gebouw. De foto toont hoe het dak er uit zag voordat alle zonnepanelen op het dak waren gemonteerd. 

Het prachtige eindresultaat van zonnepanelen bij Morgana

Na de installatie

De transformatie is duidelijk zichtbaar in de 'na' foto's. Het dak is nu bedekt met 140 efficiënte zonnepanelen, die niet alleen bijdragen aan een verlaging van de energierekeningen, maar ook het gebouw een moderne, duurzame uitstraling geven. Deze visuele metamorfose gaat hand in hand met een significante verbetering in energie-efficiëntie en duurzaamheid.

ergiekosten en de milieu-impact van de winkel reflecteert.

Word jij ons volgende succcesverhaal?

Sluit je aan bij onze tevreden klanten en zie hoe jouw energietoekomst verandert. Ben jij de volgende in ons succesverhaal?